Værksted

Hassing Biler stiller kompetente automekaniker til rådighed, når du
har brug for service eller reparation. Forvent et højt service niveau og et veludført arbejde

Prøv et værksted der overgår dine forventninger

Vores mekaniker lægger vi vægt på, at kvalitet og service er i orden og til den rigtige pris. Uanset om du har brug for service eller reparation, eller noget tredje, så er vores mål, at finde den bedste løsning til dig og alle opgaver bliver håndteret med største proffessionelisme!

Vores kunder ved at deres bil er i sikre hænder, når den er blevet afleveret på vores værksted. Vores uddannede og erfarne automekaniker har altid den nyeste og nødvendige viden for at kunne tilbyde dig et højt niveau af service samt veludført arbejde på din bil.

Ét professionelt værksted i Rosklide

Lad et professionelt bilværksted tage hånd om din bil · Prøv et bil værksted der overgår dine forventninger 

Wæbersvej 22 4000 Roskilde

Service efter forskrifter

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker. Vi tilbyder professionelle forhold og din bil bliver altid repareret af en uddannet mekaniker. Hos Tårnby Autoservice ønsker vi, at alle kunder får en god og tryg oplevelse.

Forsikringsskader

Når du afleverer bilen til os, gennemgår vi skadens omfang og taksere bilen. Vi får skaden godkendt hos dit forsikringsselskab. Hvis en skade ikke er dækket af forsikringen, vil du få besked herom fra dit forsikringsselskab eller os. Sidst men ikke mindst vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

Forruder

Vi bruger kun bilruder som er E mærket og godkendt. 5års garanti for korrekt montering. Leveringsdygtig i alle former for autoruder. Din bil er klar i løbet af 2-3 timer.

Dækskift

Hos Tårnby Autoservice giver vi dig gode råd, når det kommer til dæk. Vi tilbyder en god pris på dækskift. Der monteres nye dæk på bilens fælge. Vi er eksperter i at hjælpe dig med at finde de dæk, der opfylder dine behov.